keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Hetkiä jolloin ei tiedä itkeä vai nauraa. Näitä on tullut CR-urani aikana melkoisen monta. Kuten esimerkiksi nyt. Suuret suunnitelmani vuodelle 2011 ja niiden toteutus alkoivat ""oikein loistavasti"". Kaksi kertaa olen hevosen selässä lupauksieni jälkeen ollut. Muistilistani tähän astisista saavutuksistani:

- Katse eteen [NOT]
- Ulkokäsi eteen [NOT]
- Älä jumita [NOT]
- Hengitä [NOT]
- Ole selkeä [NOT]

No onhan mulla tässä vielä noin kolme ja puolisataa päivää aikaa korjailla näitä virheitä, mutta nauratti (/itketti?) kun juuri oli päässyt sanomasta niin enköhän ollut säätämässä siellä selässä kaikkea päinvastoin. Tällaista tämä näköjään on!

Olen ollut viime aikoina hiukan huolestunut käsistäni. Haeskelen epätoivoisesti sopivaa ohjastuntumaa, ensiksi oli liian löysä tuntuma joka hakkasi kuolainta ponin kitalakeen ja nyt on vuorossa kova käsi. Asiaa vierestä seuranneen mukaan käsitteeni "kova käsi" on aika raju ilmaus, tosin olen tyytyväinen siihen että ilmeisesti ratsastan ylipäätään niin pienillä avuilla että tällainen pikkujumi hartiassa (tai lantiossa asti, kun se suora linja puuttuu istunnasta) tuntuu suurelta.

Aivovuotoa, toivottavasti se sisältää suht selkeitä lauseita joista pystyy päättelemään jotain, edes sinne päin. Yhdys sanat ja silleen..?

//  Lueskelin blogin tilastoja. Niiden mukaan ölinöitäni on kurkittu esimerkiksi Amerikasta, Saksasta ja Ruotsista. På svenska tai auf Deutsch (oee, pari vuotta viimeisestä saksantunnista ja noin hienon sanan kykenin rutistamaan!) kuulostaa vähän liian haastavalta mutta jos pienen yhteenvedon uskaltaisin englanniksi iskeä kirjoitusten perään. Palikka kansainväl(e?)istyy!
Tai ehkä pitäisi suomenkielikin ensiksi opetella ennen kuin alkaa vääntämään in English yhtään mitään.
Ehkä kannattaisi myös herätä kunnolla ennen kuin alkaa julkisesti kirjoittelemaan mitään.
Tänään päivällä varmaan tulen tarkistamaan mitä tulikaan kirjoitettua. Hihhih moi minä.

2 kommenttia:

  1. Hahhah! Ja Hyvää Uutta Vuotta Sinulle!! Jäykkä käsi näyttää osaavan mitä kieltä tahansa, ei se sitten niin paha ote voi olla! Jatka "pehmenemistä", myös omien ohjaksien kohdalla, sulla on hyvä asenne, halu tulla paremmaksi. Jatkamme vinkkiesi lukemista!

    VastaaPoista
  2. Hei, loistavaa uutta vuotta myös sinne! Tämä jäykkis yllätti tänään itsensä ja pääkin on alkanut pehmetä, hyvä musiikki ja hälläväliä-fiilis kaikesta turhasta stressinaiheesta heijastuu ihan kaikkialle näköjään!

    VastaaPoista