lauantai 11. joulukuuta 2010

Oikeelle = ulkohartiaan!

Pitkiin aikoihin vaikuttavin ahaa-elämys koettiin pari päivää sitten! Liittyen siihen oikealle ratsastamiseen. Ja tämän ahaa-elämyksen ole jo muutaman kerran kokenut, ihme kun ei pysy tietoisuudessa paria päivää kauempaa.. nyt pitää oikeasti tsempata!
Kevennän vinoon. Tämän jos haluan korjata ja olla ratsastamatta koko ajan vasemmalle kaartaen, minun täytyy kevennyksessä ajatella (virhe on oikeastaan niin suuri että liike pitää tehdä aika isosti verrattuna muihin korjauksiin) sisäistuinluutani ulkohartiaan. Olen varmasti korjannut tällä lailla CR-tunneilla useampaan otteeseen, jostain syystä tuntien jälkeen se on vain jäänyt. Ja sitten olen ihmetellyt kun ei hevoset suoristu vaikka kuinka juurrutan jalkaa tonne ja myötään tuolta ja varmuudeksi vielä niksautan sen pääni tänne.
Heti huomenna kiinnitän huomiota tähän, ja samoin katse pitää korjata oikeasti sieltä niskasta ylös! Murr, tästä lähtien pysyy niin kova itsekuri että oksat pois!

On tämäkin blogin puolesta hiljaiseloa. Mutta toivottavasti ketään ei ainakaan haittaa että käyn täällä ilmoittelemassa tällaisia itsestäänselvyyksiä :D

1 kommentti:

  1. Hei! Itsestäänselvyyksistäkin pitää muistuttaa aina välillä. Kiva kun keksit hassut "korjausniksit"... se antaa muillekin halua ajatella itse ja yrittää muita keinoja. Kunnes pääsee valvovan ope-katseen kohteeksi... ja saa lisää ahaa-elämyksiä. Hyvää Joulua!

    VastaaPoista