sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Istuntavinkkejä

Löysin aivan loistavan englanninkielisen sivun ah niin rakastetun hevostalli.netin kautta. Dressage Position Tips antaa muutamia vinkkejä oikean, tasapainoisen asennon löytämiseksi satulassa. Harmi että sivun viime päivitys on viime vuoden puolelta, olisi ihan mahtavaa jos saisi tasaisin väliajoin vinkkejä parempaan ratsastukseen. Mutta onhan tuossakin jo juttuja testailtaviksi, Google kääntäjä vaan käyttöön jos oma englanninkielentaito takkuilee.. :D

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Kiitos näistä vinkeistä! Onhan tällaisia luettu monta kertaa ja monenmoisia, mutta kertaus on aina hyvä, ja aina niistä saa jotain uutta. Ja hyvä että joku varovaisesti muistuttaa niistä perusjutuista! Olin eilen hevosen selässä ja tuli se basketball vatsan ja käsien välillä mieleen. Tosi hyviä vinkkejä! Hyvää jatkoa kaikin tavoin!

    VastaaPoista
  2. Moi, itsekin huomasin kuinka on tosiaan joskus kuullut nämä samat ohjeet hiukan erilailla selostettuna, nyt sai taas hiukan uuden lähestymistavan ja juurikin sen muistutuksen ihan perusjuttuihin.... (: Kiitos ja samoin!

    VastaaPoista