tiistai 27. heinäkuuta 2010

vi dansar

Ihan pikapikahehkutus näin työ- ja tallipäivän jälkeen:

Tänään en ratsastanut. Hevoseni ja minä leikimme yhdessä pitkin uraa, tanssimme askellajista toiseen.

Tunne oli oikeasti sanoinkuvaamaton, ei haittaa vaikka ulkopuolisen silmään ne olisikin näyttäneet ponnettomilta siirtymisiltä raviin ja venyneiltä hyytymisiltä käyntiin, koska me teimme ne yhdessä. Siirryimme raviin pelkällä liikkeen niskasta ylöspäin ottamisen avulla ja käynnissä olimme sekunti sen jälkeen kun hengähdin raskaasti ulos. Vau. =)

Pst. Kuvia tästä päivästä tulee, en ole vielä jaksanut siirtää niitä koneelle. Ja odotan itse innolla huomista postaustani, siitä tulee kivakivakiva tehdä... : D

2 kommenttia:

  1. Heihei! Ni dansar!?? Minäkin haluan kokeilla samaa! Vositko "lyhyesti", vain pari lauseella, kertoa miten? Olen kyllä itse kokenut, että sama hevonen, joka ensin ei pysähdy vaikka mitä tekisi, niin tekee pehmeän "hiljennyksen" vain sillä että ajattelen pysähtymistä. Mutta muita siirtymisiä ei ole tullut kokeneeksi. Pitää kokeilla seuraavan kerran kun pääsen hevosen kanssa tanssimaan!! I like dancing!!

    VastaaPoista
  2. Moikka! Vi dansade! (:
    Hmm, kauhean vaikea muutamalla lauseella selittää miten tanssahtelimme, mutta yritän. Ensin olin käynnissä etsinyt tasapainoisen istunnan ja tunteen vuorottaisista takajaloista joista liike kulkee kypärännupista ylös ja käsien kautta hevosen suuta kohti. Kun näin kävelimme yhdessä pitkin uraa, kuvittelin "nostavani" parini jalat istuinluilla raviin - ikäänkuin houkuttelin ne tanssimaan. Liike kannatti tehdä todella pienenä ja nimenomaan ylöspäin (liike "tuntuu" enemmän niskassa kuin istuinluissa), jos partnerini ei ymmärtänyt hienovarausta vihjaustani niin avustin hiukan pohkeella. Ravissa vuorottaiset istuinluut jatkavat ylös-alas joustaen, kunnes aloin tietoisesti hidastaa tätä liikettä, houkutellen parini taas käyntiin. Syvällä uloshengityksellä rentouduimme kävelemään. Tässäkin tarvitsin alussa vähän ohjastuntuman tiivistämistä kunnes olimme molemmat juonessa mukana (:
    Hauskoja tanssihetkiä!

    VastaaPoista