lauantai 31. heinäkuuta 2010

Se katse!!

Mikäköhän siinä hevosen niskassa on niin jännää että sitä pitää aina tuijotella? Vaikka heti huomaa kun nostaa katseensa että hevonen kulkee paljon suoremmin ja yllättäen mm. hengittäminen ja uhkaavasti lähestyvän aidan havaitseminen ja sen väistäminen helpottuu huomattavasti, niin SILTI sitä hevosta täytyy tuijottaa.
Jos aluksi on keskittynyt katseeseen tarkasti, niin auta armias kun se hevonen myötää niskastaan ja rentoutuu! Sillonhan sitä pitää oikein ihmetellä että voi hitsi, tää heppahan alkaa kulkea! Ja silloin heppa ajattelee että no tulipas epätasapainonen olo, taidanpa joutua vähän keskittymään pystyssä pysymiseen enkä siis näin ollen voi kulkea rennosti ja kivasti ja työskennellä oikein.

Eli siis jos jossain vaiheessa olin saanut harhailevan katseeni kuriin, on se taas päässyt valloilleen. Ilmeisen hatarat aitaviritelmät, nyt täytyy tosissaan keskittyä.. c(:

10 kommenttia:

  1. Niimpä, mikähän siinä niskasa on niin kiinnostavaa.. Sama ongelma 8)

    VastaaPoista
  2. Siinä on joku magneetti. Tänään päädyin siihen tulokseen.

    VastaaPoista
  3. ...ja magneetti vaan vahvistuu kun heppa vähän myötää niskasta. Sama ongelma.

    VastaaPoista
  4. Totta. Me ollaan mun mielestä löydetty (VIIMEIN) järkeenkäypä selitys tähän! ...seuraavaks vaan täytyis keksiä että miten siitä magneetista pääsee eroon.

    VastaaPoista
  5. Jaa mun mielestä se ura siellä hevosen edessä on myös satunnaisesti mielenkiintoinen. Ilmeisesti mun täytyy tarkistaa, että hevosella on hyvä kulkureitti turvallisella kentällä... Jepjep...
    - Anna -

    VastaaPoista
  6. Kun nyt mietin tarkemmin niin muakin välillä hirvittää ne ansakuopat siellä uralla...... ties vaikka kompastutaan niihin..

    VastaaPoista
  7. Joskin se kompastuminen on todennäköisempää sillon kun yrittää itse tuijottaa niitä muka kuoppia.. Tai sitten meillä on niin täydellinen tasapaino, että sama minne kattelee :D

    VastaaPoista
  8. ...tru, true :D Vaikkakin meidän tasapainoaistin voimakkuus sais jopa Philippe Karlin kateelliseks...

    VastaaPoista
  9. Esteratsastuksesta nyt puhumattakaan. Silloinhan on aivan pakko huolehtia aivan hyppyyn asti siitä, ettei se maalinjana toimiva puomi lähde juoksemaan karkuun.. ;)

    VastaaPoista
  10. No varsinkin näin! Meillä ainakin on puomit sellasia kieroja että vaihtelee aina paikkaa jos ei tuijota niitä silleen hurjasti.

    VastaaPoista