maanantai 17. toukokuuta 2010

Centered Riding by Sally Swift

...sellainen kirja nimittäin tulossa nimpparilahjana! Saan nyt kesälomalla oikeen kunnolla paneutua siihen ja etenkin sen suomentamiseen, sillä teos on englanniksi. Enköhän siitä jotain tolkkua saa ja ainahan on Anne jolta voi kysyä epätoivon hetkellä apua... :-)

Sitten vielä. Nyt kesän tullen ja koulun lopun lähestyessä on tullut ihan uutta puhtia blogin pitämiseen, ja suunnitteilla on muutama sarjamuotoinen postaus liittyen CR:n harrastamismahdollisuuksiin ympäri Suomea... Sitä kehitellessä, nautitaan vielä siitä faktasta, että enää kolmisen viikkoa koulua jäljellä! Ja joilla töiden tai muun takia kesäloma lyhenee/viivästyy/ei ole ollenkaan, löytyy varmasti edes pienenpieni hetki kun aurinko paistaa, on sen hetken vapaata, puutarhakeinu kutsuu ja ilma on helppoa hengittää.. Siitä hetkestä nautitaan täysillä :)


( Kuva c. bookplus.fi )

2 kommenttia:

  1. Wau!! Munkin pitäisi saada tämä kirja, ja samalla englantiakin treenata. Mistä tämä on halvin saada? :)

    VastaaPoista
  2. Itse ostin adlibrikseltä tämän vanhemman painoksen joka maksoi yhteensä postikulujen kanssa n. 25 e, uudemman painoksen hinta, joka oli päälle 50e, vähän hirvitti.. :) Muutaman sivun lukaisin ja tosi helppolukuista tekstiä, onneksi! :)

    VastaaPoista