perjantai 16. huhtikuuta 2010

kuntoilua part. 1

Voi sentäs mikä fiilis! :D

Nimittäin takana yhteensä 15 kilometriä pyöräilyä joiden välissä todellakin tasapainoa harjoittava tunti ratsastusta, kaikki tämä raikkaassa kevätsadesäässä. Pakko vähän hehkuttaa tästä pyöräilykauden avauksesta, nimittäin hyvään ratsastukseenhan kuuluu myös ratsastajan kunnon ylläpitäminen (joka ei talven aikana ollut ainakaan tällä lukiolaisella mikään mieltä ylentävä) :-)
Kotona laskin tuskastuneena minuutteja siihen kunnes oli IHAN PAKKO lähteä fillaroimaan tai olisi myöhästynyt, mutta heti kun olin tullut kotiin kuin kylmän suihkun kautta, oli jotenkin ihanan freessi olo käydä ihan oikeassa suihkussa ja laittaa mukavan kuivat vaatteet päälle ja käydä syömään.. Reidet kyllä lauloivat hallelujaa mutta mitäs pienistä! Huomasin että jossain alitajunnassa tätä fiilistä oli koko jäinen talvi odoteltu :-) Kannattaa pyöräillä, se on oikeasti ihan kivaa! :D

Ratsastustunnista. Ratsunani jälleen nuori issikkapoika Kalle, joka ennen laukkoja toimi oikein mukavasti istuntaa kuunnellen (tosin voi johtua myös siitä että olen vähän taas kehittynyt istuinluiden ja käsien liikkeen yhteensovittamisessa). Laukan nostettuani sain kokea melkoisen mielenkiintoisen pukkisarjan, tunnin edetessä niitä taisi tulla toinen, kolmas, neljäskin.. ainakin niin monta että huomasi herralla jääneen maastoilumode päälle. Se on ihan hassu poni :-) Loppuraveissa oli poni jo sen verran kiihtynyt laukasta että kaarteet alkoivat vähän venyä, ja tein sen virheen että istuntani korjaamisen sijasta napautin vähän voimakkaammin ulkopohjetta... tästä herra ei pitänyt yhtään ja tuloksena oli jopa vähän koomiselta näyttävä laukka """pyrähdys""" (suomeksi: poni laukkasi pitkänä ja hiiitaaasti, en ihan oikeasti osannut siirtää sitä raviin! :D ).
Huomasin että jäin herkästi käynnissä junnaamaan pohkeilla ja jumittamaan käsilläni VAIKKA ihan selkeästi huomasin että se vaan hidastaa ponia entisestään.. lisäksi käsieni "pehmentäminen" tarkoitti tänään taas sitä että nyrkkini aukesivat ja "pehmeä" tuntuma sitä ettei tuntumaa olut laisinkaan.. luulin jo että olin päässyt siitä tavasta. Tästä muuten olen joskus ennekin valittanut, ey? Haluisinkin nyt myös kuulla, että millaisia pahoja tapoja teillä on ratsailla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti