lauantai 13. helmikuuta 2010

..ostoslistaa..

..heti perään. Alkoi tulla tolle toiselle tekstille sen verran mittaa etten sinne viitsinyt enää jatkaa :-)

CR-tunnin jälkeen kun kyselin kotiläksyjä, suositteli Anne ehdottomasti Centered Riding -kirjan ostamista. Kuulemma amerikanenglanti on helppoa kääntää, ja että alkuperäiskielellä saa kirjasta paljon irti, ja vaikka kirjalla onkin hintaa, se seuraa mukana koko kehityksen ajan.

Lisäksi voisin etsiä jostain kirppareilta stepperin. Sen avulla voin harjoitella sitä ylösalasliikettä joka on samantyylinen kuin ratsastettaessa. Huomasimme että valun helposti jommallekummalle puolelle eli otan toisella istuinluulla jäntevämmin liikettä ylös kuin toisella.

Siitten pilates. Siinä tulisi loistavasti lisää kehontuntemusta ja näin edespäin, jonkinnäköisiä DVD:itä saa melkosen varmasti myös sieltä kirpparilta helposti. Tai jos Youtube olisi kaveri.

2 kommenttia:

  1. Hei moi, mistä päin maailmaa sä käyt Annella? Käytkö useinkin? Ite alotin viime syksynä ja oon ihan innoissani...!

    Mua vähän hirvittää se kirja, tänään pitäis hakea kirjastosta tutustuttavaks. Toivottavasti siitä olis apua! (Ja toivottavasti ymmärrän.)

    VastaaPoista
  2. Käyn silleen säännöllisen epäsäännöllisesti, nyt on tullu hurja putki kun ensi viikolla olis jopa tiistai ja torstai kun pääsen sinne : D Eli yleensä sellaset kerran pari kuussa, täytyy kattoa että jos vähän useemmin pääsisi käymään. Kuitenkin täältä Mäntsälästä tarvii aina jonkun kyydin,ja yksi cr-tunti on sellanen neljän tunnin reissu.. (:

    Aattelin itse kanssa aluksi lainata sen, jospa siitä jotain tajuaisi :D Voisi myöhemmin ihan omaksikin asti ostaa.

    VastaaPoista