perjantai 1. tammikuuta 2010

Avustuksia tilille, kiitos!


http://www.humantool.fi


Tuon näköinen on uusin ihastukseni Human Tool. Lueskelin netistä kuinka hyvin se kuulemma auttaa ryhdin ylläpitämisessä ja toispuoleisuuden korjaamisessa ja kehittää lantion ja vatsan lihaksia. Käyttäjät olivat suorastaan hurmiossa, joten herkkänä hurahtamaan kaikkeen uuteen ja hienoon mietiskelin jo vuorosanoja joilla taivuttelisin vanhemmat sponsoroimaan tuollaisen hankinnassa. Luettuani keskustelua eteenpäin oli pakko pysähtyä erääseen viestiin ja tavata se noin neljä kertaa peräkkäin ihan hissukseen jotta sisäistäisin sen sanoman. Tämä äärimmäisen loistava apu CR:n opettelussa maksaa noin 150 euroa. Sataviisikymmentä. Anteeksi mitä. Muistelin nähneeni aivan täysin samanlaisen HIHS:ssa eikä se silloin noin kallis ollut, korkeintaan viisikymppiä. Vai oliko.

Epätoivon partaalle ajauduin myös kun teimme sponsorini kanssa pieniä laskelmia mitä centered riding -tuntini tulisivat maksamaan. 80 kilometriä suuntaansa tallille jo yksistään maksaa monta kymppiä ja siihen lisäksi (verrattaen halpa) 25 euron tuntihinta. Apua, apua, apua. Siinä vaiheessa manasin jälleen yliherkät ja varmasti häiriintyneet kyynelkanavani samalla kun mietiskelin vaihtoehtoja. Tulin siihen tulokseen että nyt alkoi armoton säästäminen, (lähes..) kaikki kesätyö-, syntymäpäivä- ja joululahjarahat saavat luvan mennä ratsastukseen. (Kun tarkemmin ajattelen niin niinhän ne oikeastaan on mennyt tähänkin asti, tosin vain tuntien sijasta vuokraukseen.)
Human Tool tosin saa luvan jäädä kaupan hyllylle, ainakin siihen asti kunnes voitan lotossa.

8 kommenttia:

  1. Suosittelen kyllä tuon huoman tool-penkin ostamista. on todella kehittävä, itselläni huippuistunta tuon avulla, ja cr-ratsastusta harrastan. :)

    VastaaPoista
  2. Voisin tässä ihan hissukseen alkaa säästämään kolikoita kokoon, jos tuollaisen sitten joskus tulevaisuudessa hankkisin (:

    VastaaPoista
  3. Vanhoja malleja tai esittelykappaleita saattaa saada joskus halvemmalla, olen nähnyt myös Huuto.netissä välillä käytettyjä myytävänä. Vanhoissa malleissa tosin on se pallero jotenkin eri paikassa ja istuin omasta mielestäni kippaa liikaa eteen. Itse olen tasapainoillut töissä jonkin verran humantoolilla. Onhan se ihan hyvä ja selkä venyy kivasti, mutta ei se mikään autuaaksitekevä vekotin ole.

    VastaaPoista
  4. kiitos paljon vinkistä! voisin huuto.netistä käydä katselemassa jos vaikka halvalla saisi (:

    VastaaPoista
  5. Hah, meiltä löytyy tommonen punasena kotoonta. Äiti osti joskus parisen kuukautta sitte ja kyl se ihan pirust auttaa siihen ryhtii. Harmi vaa ettei tuu kauheen usein muistettuu istuttuu siinä....

    VastaaPoista
  6. Hei!

    Kiva blogi sulla! Ihan ahmin näitä sun merkintöjä. :) Toisin kuin sulla on ollut tuo kilpailutausta, mua ei kilpaileminen kiinnosta.
    Hankin "epävirallisesta" CR-valmentajaltani tuon HumanToolin ja ihan koulussakin olen sitä käyttänyt. Jotkut tosin vähän kummastelee ;) Kannattee lukea tietoa www.mintti.fi.
    Tuolla aiemmin oli maininta tuosta Eerika Häkkisen kirjasta. Nimellä mainittu henkilö on tulossa piakkoin tallimme, mutta just silloin en tietenkään ole maisemissa...
    Kiva lukea täläsitä julkista päiväkirja. Minäkin olin pitänyt oppimispäiväkirjaa jo useita vuosia, mutta nyt oikeesti analysoin ahrjoituksia ja tuntemusta ratsuun, ja sitä mitä todella olen oppinut.

    VastaaPoista
  7. Moi!
    Kiva kuulla että tykkäät! :D Voi olla että toi HumanTool aiheuttaa pientä hämmennyksensekaista hilpeyttä, mutta mitäpä siitä ymmärtävät.. ;)
    Tämän blogin kirjoittaminen on auttanut kyllä nimenomaan kaiken opitun kunnolla käsittelemistä ja sisäistämistä, vaikka joku päivä ajattelisikin vaan kuittaavansa lyhyesti että olinpa tunnilla, niin puolen tunnin päästä huomaakin löpisseensä pitkät pätkät.. :D Mä ainakin suosittelen kaikille edes jonkunnäköistä muistiinkirjoittamista, tää on sitä paitsi tosi kivaa :D

    VastaaPoista
  8. Terve kaikki!

    Ihanat blogisivut sinulla Milla! Itse toimin myös ratsastusvalmentajana ja olen HUMANTOOL -tuotteiden jälleenmyyjä. =)
    Sivuillani löytyy myös tasapainoharjoitteita, joista varsinkin ratsastajat hyötyvät.

    Sitten mainos:
    Sivujeni kautta voitte tilata HUMANTOOL -istuimet ihan superhalvalla 31.3.2011 asti.

    Eli postitse istuimet 119 € (+ toimituskulu 7 €). Tarjouskoodiksi voitte laittaa: "Palikkablogi".

    Minulla löytyy myös ratsastusaiheiset blogisivut:
    http://mintti.blogspot.com

    Jatka aloittamallasi tiellä!

    Terveisin, Mintti Rautioaho

    VastaaPoista