perjantai 16. joulukuuta 2011

Sanojen hakemista

Eilen en voinut kuin yrittää keräillä tipahtanutta leukaani jostain maneesin nurkista, koska Eetu yllätti minut positiivisesti! Toissapäiväinen tahtojen taistelu oli selkeästi tehnyt hyvää kummallekin. Itse osasin heti alkukäynneistä lähtien ottaa jalustimet pois ja läteä tekemään nopeita siirtymisiä, ja Eetu oli varsin vastaanottavaisen oloinen ja reagoi herkästi/herkemmin kuin Eetu yleensä.
Ensimmäistä kertaa luultavasti ikinä laukat toimivat heti ensimmäisestä askeleesta. Nyt tosin syyllistyin matkustamiseen tämän ihmeen takia, mutta tämän kerran sai mennä.. :--)

Lopussa uskaltauduin tekemään muutaman askeleen siirtymisiä kaikissa askellajeissa, ja vaikka muoto olikin pitkähkö, niin poni oli herkkä ja siirtyi seuraavalla askeleella!
Oikealle laukannostotkin toimivat, jäin ehkä sisäjalalla hiukan liikaa kiinni mutta nostot olivat meidän mittapuulla todella hyviä! Vasemmalle taas huomasin miten vino olin, koska oikea jalkani jäi edelleen kiinni suurinpiirtein nostavan laukkapohkeen kohdalle (=nosta väärä laukka) ja vasen jalka seilasi jossain kymmenen senttiä irti kyljestä ja edessä. Kun avustin vähän raipalla niin Eetu tajusi kyllä miten päin noston olin tarkoittanut, ja vaikka ei olisi tajunnutkaan niin urheasti se yritti jotain räpellystä tarjota askeleessa :D

Tänään meillä onkin tunti pitkästä aikaa, jännittää..! Kaiken lisäksi Eetusta tulee ihan naku, katsotaan minkävärinen poni paljastuukaan tuon mammuttikarvan alta... Shampootakin sai hangata pois ikuisuuden... Saan tosin tekosyyn liittyä varhaistäteilijöihin ja iskeä villaloimen ponille päälle aina kävelyjen ajaksi :)

2 kommenttia:

  1. Ihana! Ollaan yhdessä varhaistäteilijöitä :D<3

    VastaaPoista
  2. Hih, ollaan! :D<3 Oon kuolannut netistä iihania tallitoppiksia joista aikaisemmin oon voinut vaan uneksia ettei poni läkähdy... ::D

    VastaaPoista