lauantai 30. huhtikuuta 2011

Ilmoitusluontoosta asiaa

Kiireinen lukiolainen ilmoittaa lähtevänsä Wieniin ensi viikoksi - eli luultavasti pari seuraavaa viikkoa on aika hiljaista. Jooo, tiedän että olen Huono Bloggaaja koska jätän blogin toissijaiseksi mutta nyt on kyllä pakko sanoa että kaikki muu menee vähän edelle.... Tänä viikonloppuna kirjoittelen pari esseetä ja tutkielman, jotta voin sitten ensi viikonloppuna tehdä viikon ajalta kaikki läksyt (koska taisin unohtaa jättää kirjat kouluun), ratsastelen jossain vaiheessa ensi viikolla ja pakatakin pitäisi tänään ja huomenna. Ja siivota.

Kyllä vähän infoan viime kouluvalmennuksesta. Tuntui, että heti kun istuin hevosen selkään, kaunis ja huolella pinoiltu kurssipalikkapino romahti ja tein taas ihan samoja virheitä kuin aikaisemmin... Jalan kanssa yritin olla varovainen ja olla pumppaamatta, yritin muistaa pitää ylävartalon linjassa... Huoh.
Toisaalta, nyt kun jälkeenpäin olen katsellut videota tunnista ja verrannut sitä muutaman viikon takaiseen, huomaan että istun itse asiassa paremmin ja eleettömämmin vaikka sainkin tehdä paljon enemmän töitä että saisin Eetun tajuamaan että pohje = eteenpäin. Ehkä mulla vielä onkin toivoa! :D

Pari päivää valmennustunnin jälkeen kävin ratsastelemassa kevyesti kentällä ja Eetu yllätti! Poni oli kiva kaulastaan ja pohkeitakin ymmärrettiin paremmin. Tästä on hyvä jatkaa viikon päästä :)

Hauskoja vappuja kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti