tiistai 8. maaliskuuta 2011

Pikakelauksella

Tositosi nopeasti kerron vähän tämänpäiväisestä, koska NCIS:in kasikauden jaksot alkaa kymmenen minuutin päästä<3

Maneesissa pyörimme Eetun kanssa, sain istuntani jotenkin tosi oikein! Tunsin molemmat kylkeni ja jalat tavallaan kyljen "jatkona", suoraan maahan ja jalkapohjan maassa. Kyynärkulma säilyi, ohjat ehkä hiukan pitkät (hiukan, loppuraveissa poni olisi voinut kompastua omaan päähänsä jos olisi hiukan enemmän liitokavio) mutta ainakin poni oli rentona!
Kun menimme rennon letkeitä (no enemmän lötköjä) loppuraveja, kokeilin hiukan, mitä Eetu tuumaa pienestä ylitaivuttamisesta. Herra kun tuppaa olemaan vähän jäykkä. Nyt ei ollut kankeudesta tietoakaan, Eetu seurasi rentona ohjaa ja kun vielä muistin pitää katseen edessä ja vastakkaisen käden tasapainottamassa niin lavatkin alkoivat vähän aueta ristiaskeleeseen. Tällaisena Eetun kaula on parhaimmillaan, se on kuin vahaa jota pystyy muovaamaan vaikka mihin asentoon, ilman että joutuisin kannattelemaan hevosen päätä.

Olen juu tapellut henkisesti noiden FB-nappuloiden kanssa (death glare -katseet sinkoaa joka kerta kun avaan blogin), mutta en ole koodipuolelle vielä ehtinyt menemään. Olen sen verran paljon käynyt muutamat typet ja br:t käynyt vaihtamassa päikseen että katsoo nyt josko tuosta umpisolmusta saisi mitään tolkkua...

NYT NCIS !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti