maanantai 21. maaliskuuta 2011

EI OLE TOTTA!!!!!

KIRJOITIN ÄSKEN EHKÄ UPEIMMAN BLOGIKIRJOITUKSEN JOKA SISÄLSI USKOMATTOMAN MÄÄRÄN MONIMUTKAISIA LAUSERAKENTEITA JA UMMET LAMMET KIRJOITIN PÖLYHIUKKAISISTA JA NIIDEN HATUISTA JA KYLTEISTÄ JOISSA LUKEE EIKÖ OLEKIN PÖLYISTÄ JA VANHAA!

Sitten kun olin vielä aloittanut vuoropuhelun lukijoiden kanssa ja kysellyt että mitä haluatte että teen ulkoasulle ja että että palautetta saa antaa ja että mitä haluatte blogiin lisää ja vähemmän ja niin,

PAINOIN VAHINGOSSA SHIFT JA JOTAIN, KOSKA MUSTASIN KOKO PITKÄN TEKSTIN,

rekisteröin aivoissani vain sen että olin tehnyt kirjoitusvirheen,

ja automaattisesti painoin

TUOTA ENTERIN YLÄPUOLELLA OLEVAA NÄPPÄINTÄ.

Ehkä elämäni hirvein hetki, jota seurasi pieni toivonkipinä kun Blogger ilmoitti että luonnos tallennettu minuuttia aikaisemmin,

juuri kun olin painamassa nopeasti tallennettuihin teksteihin,

Blogger tallensi automaattisesti tekstin johon olin kirjoittanut paniikissa "S".

Eli nyt siitä upeasta tekstistä on jäljellä enää tämä:

s.

Siinä teille sitten.

Nyt kokoan itseni ja asiallisesti mutta lyhyesti ilmoitan sen, mitä yritin ehkä kahden liuskan verran edellisessä kirjoituksessa saada esille.

Mitä te lukijat haluaisitte nähdä ja lukea blogissa jatkossa? Tiukkaa teoriaa, aivovuotoa, kuvia..? Myös muu palaute ja parannusehdotukset ovat todella tervetulleita! Laita sähköpostia tai kommentoi :)

12 kommenttia:

  1. Kuvia enemmän:) Muuten olen tykännytkin blogista tälläisenään, mutta niitä kaipailisin piristeeksi. Ja ulkoasu on ehkä hieman "sekava" omaan makuun, mutta sehän on täysin mielipidekysymys.

    VastaaPoista
  2. No tietysti aivovuotoa!!! Toinen aivovuotaja tahtoo lukea aivovuototekstejä, koska luulee ymmärtävänsä niistä sen mikä ei ole ymmärrettävissä. Sitä kutsutaan myös vertaistueksi!

    VastaaPoista
  3. Miten sait noi like ja dislike nappulat? :D

    VastaaPoista
  4. Eerika, yritetään jatkossa järjestää :) Tämä nykyinen ""ulkoasu"" on vain remppa ja väliaikainen, muuttelen sitten kun keksin järkevyyksiä :D
    Anna, aivovuotajaksi synnytään ja siitä ei pääse mihinkään, siispä jatkossa varmasti valtava määrä aivovuotoa! :D
    Satulili, HYVÄ ISÄ NEHÄN NÄKYY! Ilmeisesti olin iskenyt edellisessä ulkoasussa jonkun koodin jonnekin liikaa tai poistanut jotain jostain tuolta HTML-puolelta tai jotain, koska en todellakaan tiedä mitä tein!

    VastaaPoista
  5. Apua mä eksyin totaalisesti kun noi namiskat on toisella puolella :-)

    ... että jos on joskus "vähän vino" fiilis satulassa niin ei ihme.

    VastaaPoista
  6. Hmm...tämä tod.näk. vaan pahentaa morkkistasi, mutta jos tulevaisuudessa vahingossa pyyhit koko tekstin tai vaikka vaan osan tekstistä pois kirjoitusvaiheessa niin ctrl+Z on kumoa-komento, jolla sen saa kumottua ja tekstin takaisin.

    VastaaPoista
  7. Voi, mulla on vatsa kipeä! Painoin sitä, tätä, ja sitten , ja sitä nappia, ja jostain syystä, niin yhtäkkiä, ja koska luulin, niin painoin, ja poisti, ja huhhuh! Se S:ä oli tosi komea! :D!!! Jatka samaan tahtiin vaan, aivovuotoako se sitten on tai jotain, ideoita, ajatuksia, miksi:ä ja siksi:ä ja niksejä... mitä sattuu ratsastusharrastukseesi liityä! Niin kyllä jatkan lukemista!

    VastaaPoista
  8. Henna, tähän ei kyllä lisättävää :DD
    milla. ...mä en ihan oikeasti nyt tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa. Mietiskelen tätä hiljaa mielessäni. Kiitos! :D
    idegumman, mäkin oon alkanut nyt kyllä arvostaa sitä urheaa s:ää joka selviytyi traagisesta tapahtumasta...! :D Ja kiitos!

    VastaaPoista
  9. Sekä tiukkaa teoriaa, että aivovuotoa, kiitos! Blogistasi on ollut tosi paljon iloa ja apua omaan ratsastukseen vuokrahevosen kanssa. Ongelmat kuulostavat usein liiankin tutuilta.. Minulla ei ole mahdollisuutta päästä CR-tunneille, joten blogin kautta kulkee myös palasia Annen opeista tänne Jyväskylään. :D

    VastaaPoista
  10. Kiitos ja tosi kiva että höpötyksistäni on hyötyäkin! :D Ja toivottavasti pääset CR:a joskus kokeilemaan :)

    VastaaPoista
  11. Minne hävisi koekaniinin esittely ja linkki Eetun blogiin?

    VastaaPoista
  12. Ne karsittiin nyt hetkeksi tilanpuutteen vuoksi mutta tulossa ovat.. :-)

    VastaaPoista