tiistai 1. helmikuuta 2011

ETEEN ETEEN ETEEN ETEEN!

Siihen omaan istuntaan keskittyminen on tärkeää. Mutta täytyy myös huolehtia että hevonen saa tehdä töitä, aina ei voi sitä tuntia tai puoltatoista vain hölkötellä ympäri maneesia hengitellen. Tänään tehtävänä oli ratsastaa Eetua kunnolla eteen, herra oli ihan ihmeissään kun täytyi liikkua ja käyttää selkää o_O
Oli muuten huomattavasti helpompaa ottaa takajalkoja mukaan kevennyksessä kun ratsu muisti myös itse niiden olemassaolon. Lisäksi laukka oli paljon rennompaa (sitten kun sen lopulta sai alle, nostoista nyt ei puhuta...) kuin normaalisti, ja tantantaa! Istuin kokonaisen pitkän sivun (kuusikymmentä metriä, kolmetuhattakuusisataa EIPÄS VAAN kuusituhatta (takaisin peruskoulun ekalle luokalle mars!) senttimetriä!!) laukassa melko rennosti jalat pitkänä wooooaaah aalto!!
Nyt alkoi ryhtiliike ja kukkahattutäteily loppui! Muistan edelleen oman istuntani tärkeyden mutta enää ei löysäillä! Ravailemme reippaasti ja selkää käyttäen heti alusta asti, loppukäynteihin saakka!

Personal trainerini tuli ja kiskaisi jalkani oikealle kohdalle. Tuntui että istun kunnon tuoli-istunnassa, mutta trainerin sana on laki... Torstaina keskityn kunnolla jalkoihini ja siihen, että saan Eetun liikkumaan eteenpäin ilman jännittynyttä pohjetta.

It's important to concentrate on how you sit on the saddle, but you'll also have to make sure the horse moves forward. Today I learned how much easier it was to join and lead the movement when Eetu really worked with his hind legs also! Starting from today there will be no jogging around, but energetic movement ahead (yeah sure...)!

2 kommenttia:

  1. Ei ole yleensä tapanani nipottaa, mutta nyt huvitti: On tainnut mennä metrit ja minuutit sekaisin tai jotain? :D

    Viimeksi kun tarkistin, metrissä oli sata senttimetriä... ;)

    Mutta blogi on kiva!

    VastaaPoista
  2. Hahaha, mitäköhän olen oikein säätänyt?? :''D Jokainen lukiolainenhan tietää että metrissä on KUUSIKYMMENTÄ senttimetriä, eiku miten se nyt meni..? :D Kiitos kun palauttelit ala-asteen juttuja mieleen, voipi helpottaa toi koulunkäyntikin..

    VastaaPoista