torstai 13. toukokuuta 2010

kysely!

Blogi on löytänyt jo oman vakilukijakuntansa, josta olen tosi iloinen. Kiitos kaikille! :)
Nyt haluaisinkin kuulla teidän mielipiteenne blogistani, ja sitä varten olen kehitellyt pienen kyselyn. Siihen vastaaminen vie vain pienen hetken, ja kaikenlainen palaute on tervetullutta ja otetaan varmasti huomioon. Vastata voi kommentilla ( muistakaa odottaa siihen asti että olette myös syöttäneet sen varmistustekstin, itse aina isken ikkunan kiinni ennen kuin olen sitä muistanut nakuttaa.. :D ) tai jos kokee hepommaksi niin hevostalli.netissä on Palikkaratsastajan aihe jonne voi myös vastata.
Kysely tulee tässä ladies n gentlemen:

1. Sivujen ulkoasu.
- Onko ulkoasu mielestäsi lukijaystävällinen ja toimiva, onko jotain paranneltavaa?

2. Blogkirjoitusten aihe ja sisältö.
- Onko teksti mielestäsi sujuvaa, vai harhaileeko se aiheesta toiseen? Onko tekstissä usein häiritseviä kielioppivirheitä?
- Onko kirjoitusten julkaisutahti sopiva?
- Ovatko kirjoitusten aiheet kiinnostavia, jaksatko lukea ne alusta loppuun vai lässähtääkö kiinnostus ensimmäisiin lauseisiin?
- Muita parannusehdotuksia, esim. tarvitsevatko tekstit piristeeksi lisää kuvia?

3. Tulevaisuus.
- Onko jokin tietty aihe mitä haluaisit käsiteltävän blogissa?
- Minkälaisia kirjoituksia ylipäätään blogi tarvitsisi: lisää omia mietteitäni vai vähemmän tyhjänpäiväistä jaarittelua, enemmän asiatekstejä keskittyen CR:iin, vinkkejä joita voisi kokeilla kotona kehittämään ratsastusta...?

4. Muuta sanottavaa: risut ja ruusut.



Siinä se oli! :-) Kiitos kaikille etukäteen jotka vastasivat! Yritän parhaani mukaan ottaa kaikki oksat ja kukkaset vastaan ja kehitellä niiden avulla blogista paremman teille.

Ja hyviä lomia kaikille, ihanan piristävä lomapäivä keskellä viikkoa! Vielä paremmaksi viikon tekee vapaa perjantai maustettuna CR-tunnilla. Tosin täytyy toivoa että olen siihen mennessä parannellut itseni, tein maastoutumisharjoituksia toissapäivänä estetunnilla... : D Tuntuma maahan oli hiukan erilainen kuin yleensä, normaalisti lentelen niiltä 120-140 -senttisiltä pikkuponeilta kun tällä kertaa linkona oli 165-senttinen puoliverinen :--) Linko tosin on vähän harhaanjohtava nimitys, kun tilannehan meni niin että hevonen ärsyyntyi puomin putoamisesta niin että lähti esteen jälkeen kaartamaan vähän rajummin vasemmalle ja olin itse menossa eteenpäin. Ja lopputulos taitaa olla selvillä.

6 kommenttia:

  1. 1. ihan toimiva, tosin jotain väriä olisi kiva tähän saada:) vaikka onhan tuossa nuo kuvat.

    2. mihinkään kielioppiin en ole kiinnittänyt huomiota, mutta tekstit olen jaksanut lukea alusta loppuun aina. Kuvia kaipailisin lisää.

    Kolmanteen en osaa oikein vastata, kotiharjoitteluun suunnatut vinkit kuitenkin olisivat kivoja:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos palautteesta (: Voisin jonkunnäköistä piristysväriä tosiaan lisäillä, sitten kun oon oikeen hurjalla tuulella niin kokeilen jotain pikkulisää :-) Kuvia yritän saada enemmän aikaiseksi, ikinä ei sitä kameraa tahdo tallille muistaa.. :D Kotiharjoitteluvinkkejä olen suunnitellut, niitä alkaa lähiaikoina tulla sarjamuodossa.

    VastaaPoista
  3. 1. Tykkään kyllä ulkoasusta, mutta tosiaan jotain väriä saisi olla - ainakin pidemmissä teksteissä tää alaosa tästä tuppaa jäämään hirveen tylsäksi.

    2. En oo pahemmin kirjoitusvirheitä huomannut, ja jaksan lukee teksit aina hyvin, vaikka onkin pitkiä.

    3. Mielestäni näin on oikein hyvä, tietty voisit kertoilla jotain vinkkejä mitä olet saanu cr-tunneilla ja nii :)

    4. Eipä muuta oikeestaan, kivakun joltain löytyy tämmönen blogi jossa on vähän "erikoisemmasta" tyylistä ratsastaa. Lisää kuvia saisi olla ;)

    VastaaPoista
  4. Kiitos palautteesta! Täytyy alkaa kehitellä jotain pientä ulkoasun piristykseksi, katsellaan.. :-)

    VastaaPoista
  5. 1.) Hyvä ulkoasu on, tykkään kyllä! Jotain väriä tietty vois olla, kunhan ei liian räikeää.

    2.) Ei miusta paljoo kirjoitusvirheitä oo. Tekstit kiinnostavii aina. Tietty kiva ois jos julkaisutahti ois nopee ja kuvii paljon! (: Mut hyvä näinkin.

    3.) Kotiharjoitteluvinkkejä ois tosi kiva saada!

    VastaaPoista
  6. Kiitos (: Harjoitteluvinkkejä yritän tässä pikkuhiljaa kasailla, jos jonkunnäköistä postausta niistä saisi ^^

    VastaaPoista