torstai 12. huhtikuuta 2012

OHO SE ELÄÄ

Palikka tosiaan vielä elää, säilyi hengissä tuosta henkisen kypsyyden mittaavasta koitoksesta jota myöskin ylioppilastutkinnon kirjallisiksi kokeiksi kutsutaan. Jotta elämä ei turhan mukavaksi ja stressittömäksi alkaisi, on edessä kuitenkin vielä pääsykokeet. Tuleva yliopisto-opiskelija tässä hei.

Milla ja Eetu ovat ihan riistäytyneet käsistä ja karkottaneet maneesin tunkkaisen hiekkailmaston vallan kokonaan. Tukka hulmuten olemme lähinnä juosseet juoksutushallissa ympyrää (joo, Milla juoksee myös omalla pikkuympyrällään ponin perässä koska keskittyessä unohtaa pysyä paikallaan) ja huidelleet pitkin maita ja mantuja eräänlaisena anarkistisena kannanottona kaikenlaista kouluratsastuksellista välttämättömyyttä vastaan.

Tämän muutaman young, wild and free -tyylisen kuukauden aikana olemme etsineet totaalisen hukassa olleita jarruja jostain maastolenkin varrelta (mission: pysäytä hevonen ennen autotietä, onneksi pysähtyi itse) ja treenanneet etuperinvoltteja pellolla (Eetu unohti nostaa etujalat hangesta, vauhtia oli riittävästi että melkein päästiin taas kaikille neljälle jalalle etukautta), mutta myös kaksi kertaa uskaltautuneet testaamaan maneesia koska "Eetu on ollu nyt NIIIN superhieno!" (lopputuloksena perkele minä enää ikinä koskaan tän kanssa tonne lähe me lähetään maastoon moi).

Ai blogin aihe vai? Centered Riding? Mitä se on, jotain syötävää?

2 kommenttia:

  1. MILLA MILLA... Ei koskaan pidä sanoa EI KOSKAAN (sen olen elämän varrella oppinut)
    Jonain päivänä vaan tuntuu siltä, että maneesissa VOI ratsastaa ja jopa kaivaa niitä CR-oppeja sieltä aivojen takanurkasta.NOH, ainaki maneesiin voi mennä ja irrotella siellä sillee siististi ilman paineita.

    VastaaPoista
  2. Heh, onneksi noin dramaattisia sanankäänteitä en ole vielä uskaltautunut käyttämään! Käytiinhän me viime viikolla maneesissa ja JAKSOIN taistella sen eivaajaksaenää-vaiheen läpi, lopputuloksena makeet tasapainoiset laukkaympyrät ;)

    VastaaPoista