lauantai 13. maaliskuuta 2010

pakollinen pikahehkutus

Jes, jes, jes! Ihan ihkaensimmäistä kertaa tänään "normitunnilla" sain yhden tietyn ponin kulkemaan hyvin ja reippaasti takajaloilla allensa polkien, pelkästään päättämällä että nyt ei muuten laiskotella! Otin harjoitusravissa oikein reippaan ja jäntevän istunnan ja venytin ponin askelta istunnalla, ajattelemalla istuinluita vuorotellen eteen-ylös. Ja vautsi mikä tunne oli kun poni alkoikin koota itseään ja aavistuksen venyttää askeltaan :D Kyseessä on siis parikymppinen ponipappa, joka ei ihan vetreimmässä kunnossa kumminkaan enää ole (:

3 kommenttia:

  1. Voi että tekisi mieli päästä johonkin CR-kurssille!

    Minulla kuitenkin esteenä se etten hyväksy kuolaimien käyttöä ollenkaan, joten tuollaiselle kurssille olisi vähän hankala osallistua, paitsi tietysti kuunteluoppilaana.

    VastaaPoista
  2. Vautsi, olisi mielenkiintoista joskus kokeilla miltä tuntuisi ratsastaa kokonaan ilman kuolaimia, ja jos saisi vielä hevonen toimimaan (: mahtaa olla ihan erilainen yhteyden ja luottamuksen tunne.

    Pystyisitköhän keräämään jotain samanhenkistä porukkaa kokoon ja räätälöidä itse jonkun kurssin? :-)

    VastaaPoista
  3. On tosiaan ihan erilainen yhteys :3 Omalla hevosella joskus ratsastelen maastossa kokonaan ilman varusteita. Yleensä käytän kuitenkin BB-suitsia tai naruriimua.

    Hmm, enpäs tiedä saisiko tuollaista kurssia itse kasaan... Raha on pahin este :D Samoin paikka... Voisihan sitä joskus miettiä.

    VastaaPoista